Zoek

Tournees

2019
Aankomend

Ricciotti's Duivelstoer

28 okt t/m 2 nov ’19

We leven in een wereld waarin het kwaad steeds meer terrein lijkt te winnen. Maar is dat eigenlijk wel echt zo? Met Ricciotti’s Duivelstoer zetten we je aan het denken over de vraag of het nu eigenlijk goed of slecht gaat met de wereld.

We dragen deze tour op aan het eeuwenoude uithangbord van het kwaad, met als vrolijke boodschap de hoop dat het allemaal anders en beter kan. Deze tour maak je kennis met duivels goede kunst! Soliste deze tournee is topvioliste Lonneke van Straalen, die vol vuur het virtuoze vioolrepertoire zal vertolken.

2019
Aankomend

Arrangeerwedstrijd 2019

2 nov ’19

ARRANGEERWEDSTRIJD DUIVELSTOUR
Het is weer zover! Het Ricciotti ensemble schrijft voor de zesde keer een open, landelijke arrangeerwedstrijd uit. Uniek in Nederland.
Deelnemers bewerken de muziek van een van oorsprong Hollands kinderliedje, speciaal voor Ricciotti’s Duivelstour. Deze tour staat in het thema van hoe onze wereld te allen tijde doordrongen is van het kwaad, als tegenhanger van het goede. Arrangeer het liedje dan ook op een manier waarbij het zijn onschuld verliest, voor de volledige bezetting van het Ricciotti ensemble.

De drie beste arrangementen worden opgenomen in het repertoire van Ricciotti’s Duivelstour (najaar 2019) en worden tijdens deze tournee meerdere keren gespeeld.
Alle drie de winnaars gaan met een fantastisch geldbedrag naar huis: de 1e prijs is € 1500, de 2e prijs € 1000 en de 3e prijs € 750.

2020
Aankomend

Voorjaarstournee

1 t/m 12 apr ’20