Zoek

Steun ons

Doneren

Het Ricciotti heeft al ruim 1100 structurele donateurs. Om onze afhankelijkheid van overheidssubsidies te verkleinen, zien we dat aantal graag verder groeien. Ondertussen doen wij hard ons best om onze kosten zo laag mogelijk te houden. Zo betalen onze leden een beetje om mee te mogen op tournee, krijgen we met grote regelmaat gratis repetitieruimte aangeboden en kookt de buurt voor ons als we een straatoptreden geven. Eén ding zullen we nooit doen: entreegeld vragen. We zijn ervan overtuigd dat alleen zo onze optredens daadwerkelijk voor iedereen toegankelijk zijn. Bent u in de gelegenheid om ons te ondersteunen? Vul dan alstublieft het online machtigingsformulier in. Liever op papier invullen? Uitprinten en gratis naar ons opsturen kan ook via dit machtigingsformulier.

Als u liever niet machtigt, dan kunt u ook een eenmalige bijdrage overmaken via Steun het Ricciotti ensemble of op girorekening NL84 INGB 0005 6796 04 (BIC-code INGBNL2A) t.n.v. Stichting Ricciotti ensemble. Lees hiernaast over onze tegenprestaties, onze ANBI-status en wat dat betekent voor uw gift.

Voelt u zich een Groupie, een Mecenas of meer een Vriend van het Ricciotti? Nog niet helemaal overtuigd? Alle donateurs maken kans op een verrassingsoptreden thuis!

Groupie
min. € 25,- per jaar

 1. Elke tournee de nieuwsbrief in uw inbox.
 2. Ieder jaar ons magazine in de bus met de leukste verhalen, mooiste foto's en inzage in de belangrijkste cijfers over het afgelopen jaar.

Mecenas
min. € 100,- per jaar

 1. Onze eeuwige dank
 2. Elke tournee de nieuwsbrief in uw inbox.
 3. U bent welkom om ook de besloten optredens (bijvoorbeeld in gevangenissen) bij te wonen. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons kantoor.
 4. Ieder jaar ons magazine in de bus met de leukste verhalen, mooiste foto's en inzage in de belangrijkste cijfers over het afgelopen jaar.

Vriendschap
min. € 1000,- per jaar en voor tenminste 5 jaar.

 1. Al het bovenstaande en onze meer dan eeuwige dank.
 2. De zogenaamde multiplier uit de Geefwet maakt een periodieke gift plotseling verrassend betaalbaar. Zit u in de hoogste belastingschaal, dan krijgt u maar liefst € 650,- terug van de fiscus. Stuur voor meer informatie een mailtje naar info@ricciotti.nl of bel 020-6246115. Vul hieronder uw naam en email adres in en ontvang meer informatie over belasting technische aspecten. Verder ontvangt u alle nieuwsbrieven per post en uiteraard ons magazine. Indien u hier prijs op stelt, kan u hierin worden vermeld.
E-mailadres

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sinds januari 2009 is het Ricciotti een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). U kunt als donateur uw gift aan het Ricciotti aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Machtigingsformulier
Jaarlijkse Machtiging
 • Ik word Ricciotti Groupie(min. €25,- per jaar)
 • Ik word Ricciotti Mecenas(min. €100,- per jaar)
 • Ik ontvang graag informatie over de Vriendenregeling van het Ricciotti(min. €1.000,- per jaar, min. looptijd van 5 jaar)
 • Ik machtig de Stichting Ricciotti ensemble om jaarlijks een bedrag van €van onderstaande rekening af te schrijven.
  Daarnaast krijgen nieuwe donateurs ons jubileumalbum toegestuurd.
  Eénmalige Machtiging
 • Ik machtig de Stichting Ricciotti ensemble om eenmalig een bedrag van €van onderstaande rekening af te schrijven.

  Naam *

  Leeftijd

  Adres *

  Postcode *

  Plaats *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  IBAN *


  Ik ontvang graag de Ricciotti nieuwsbrief per e-mail.


  *

  Hiermee ga ik akkoord voor de verwerking van mijn persoonsgegevens t.b.v. de groupie administratie van het Ricciotti binnen de AVG wetgeving.

  Binnen enkele weken wordt het donateurschap per mail bevestigd. Wilt u onverhoopt uw donateurschap opzeggen? Dan kunt u hiervoor per e-mail of brief contact zoeken met het kantoor van het Ricciotti.
  Dank u voor het invullen van het formulier, we zullen spoedig contact met u opnemen.