Zoek
Trompet
Matthijs Weskin
Hallo!
Mijn naam is Matthijs Weskin. In het dagelijks leven ben ik na mijn studie elektrotechniek aan de TU Delft als ingenieur aan het werk gegaan. Met veel plezier combineer ik dat met een eigen bedrijf in de licht-/geluids- en evenemententechniek.

20 jaar geleden begon ik als klein jochie met dwarsfluit, al snel volgde het eerste jeugdorkest: Viotta, Den Haag. In de jaren daarna wilde ik steeds meer muziek maken in groepsverband en kwam daardoor bij vele andere orkesten uit. Naast de dwarsfluit, trok 1 ander instrument mij al mijn hele leven: hard, zacht, hoog, laag, scheurend, zwoel, klassiek, jazz, glanzend, stralend, kortweg: veelzijdig en mooi. De trompet!

Het mooiste aan muziek maken is het samenspelen en samen boven de muziek uitstijgen om het publiek mee te nemen op muzikaal avontuur. Wat mij in Ricciotti aantrekt, is dat er nog een schepje bovenop gaat: Ricciotti brengt muziek op plaatsen waar het zichzelf niet brengt. Het muzikale avontuur wordt daardoor nog omvangrijker en nog magischer, voor publiek en muzikant!